Om oss

Åre Vildmarksutbildning startade år 2000 och har utbildat guider sedan dess. I dag hittar man guider från oss i många länder i norden och övriga Europa. De är aktiva sommar som vinter såsom raftingguide, naturguide, fjällguide, upplevelse/aktivitetsledare, fjällvärd, tävlingsarrangör och många fler områden. Att jobba som guide är att ofta ett varierat yrke. Du får chansen att vara både utomus och inomus och du träffar många människor.

Rektor Campus Åre

Kicki Eriksson är ansvarig rektor för Campus Åre. Utbildad idrottslärare med förflutet som idrottslärare på gymnasiet och utbildare av fritidsledare på Åredalens folkhögskola. Kicki är examinerad svensk skidlärare och har jobbat internationellt i Österrike och Nya Zeeland och har själv utbildat skidlärare under många år.

Hon har jobbat som lärare inom Ledarskap och friluftsliv,är examinerad fjälledare och har utvecklat Vildmarksguideutbildningen i Åre och Outdoor adventure management utbildningen. Jobbar med att utveckla destinationen Åre som studieort för event, outdoor och skidlärarutbildningar på eftergymnasial nivå.

Utbildningsledare

Jonas Brunnemyr har jobbat som guide i Åres forsar och i närliggande fjällterräng sedan -95. Är utbildad idrottslärare vid GIH Stockholm och har undervisat i idrott & hälsa både på grundskola, gymnasium och vuxennivå. Jonas är utbildad Eleiko Strength coach level III. Jonas har varit på Campus Åres frilufts & ledarskapsutbildningar i snart tio år och bor i Hålland strax utanför Åre. Jonas är examinerad fjälledare och jobbar även som examinator för blivande fjälledare.